REVIEW BLOG #52:- BLOG Nilsyaffieyna

Asalamualaikum kepada semua bloggers dan reader tegar blog GengEntry ni. Ok untuk kali ini TunAidil ada buat satu review blog yang sangat superb dan tertarik menarik untuk di baca dan di sebarkan kepada semua bloggers dan readers kat luar sana yang masih tak tau tentang blog ini.

Blog yang saya maksudkan adalah blog Nilsyaffieyna, blog Nilsyaffieyna ini adalah sebuah personal blog yang menceritakan prihal diri yang di luahkan ke dunia maya blogger. blog ini ditubuhkan pada mac tahun 2013, ini berdasar apa yang TunAidil baca dalam blog ini dan blog ini di tulis oleh Admin/Nilsyaffieyna seorang gadis yang berceloteh pada setiap entrynya. So korang boleh ramai-ramai la baca blog ini.
Kepada penulis blog ini saya nk komen sikit je. Header tu kalau kecil kan sedikit atau buat banner untuk header itu mungkin lebih menarik.. Pening la besar-besar. Maaf je Cuma pandangan kalau tak mahu ambil tak apa.. Cuma untuk improvekan blog awak je J


Sedikit Info Penulis.
Nama: Nilsyaffi eyna
Umur: 18 tahun
Tinggal: Jitra, Kedah, Malaysia

Related Posts

1 comment

  1. awak tgal enang la awak haha tq awak sudii

    ReplyDelete

Powered by Blogger.