Salam geng semua,, hihi.. dah lama betul aku tak bukak blog gengentry yang dah usang ni,, Dah berbulan bulan rasanya x bukak blog ni? aper cite la update dunia blogger zaman 2015 ni.

ok.. pasal apa tulih pasal bulan ogos ni sebabnya saja nak ingatkan kat korang sume yang Merdeka dah nak mai ni!! Siapa tahu dah berapa lama kita merdeka? mesti ramai yang lupa ni?kalau korang tahu komen kat bawah ni? ok deal.. hehe

Ha... tadi masa tengok facebook tadi terpandanglah satu baju sempena kemerdekan untuk merdeka 2015 .. perrrhhh.. barang baik kot.. nak tengok gambo dia? sini aku share sikit.

 Giler gempak!! cunnnn.. baju yang sangat cantik untuk memperingati hari kemerdekaan. korang x jeles ke aku dah beli satu.. korang bile lagi.. kalau korang minat dengan baju ni nanti aku tinggalkan link fb dia ok..

https://www.facebook.com/apesalkonaktaunamaakuakutakadanamauntukkotaupaham?fref=nf&pnref=story

kelik je lah,, haha..

nanti sambung citerlah...
Tengku Butang Miaw (bukan nama sebenar)

Asalamualaikum, selamat petang semua, Semalam saya membaca sebuah blog yang di beri nama  "Sharing My Ceritera" yang di tulis oleh Tengku Butang Miaw (bukan nama sebenar).. Penulisan yang di tulis olehnya sangat menarik dan saya suka untuk membaca blog ini. Bagi saya blog ini biasa tapi isi dalam blog ini sangat OWESOME!!

Saya pun mancari Tengkubutang miaw ni, oh rupanya dah lama friend dalam facebook saya. Dengan pantas saya temuramah dia. Memang hebat dan saya respect kerana dia cepat memberi respon untuk sesi temuramah untuk segmen "edisi khas" dalam gengentry ni

Blog "Sharing My Ceritera" adalah blog pertama yang di tulis olehnya dengan bertujuan untuk sekadar untuk berkongsi pengalaman, cerita dan luahan hati. Baginya hanya sebuah diari digital untuk berkongsi kepada kawan-kawan.

Akan tetapi lama kelamaan niat Cik TengkuButang untuk berbloging mula berubah dan mula mencari side income seperti yang di cari oleh semua bloger di luar sana. Dan dia mula berusaha untuk menjadikan blog ini sebagai sumber pendapatan sampingan hingga ke hari ni. Yang untungnya dia berjaya untuk merasai pelbagai income dari usaha berblogging itu.

Tengkubutang memang hebat kerana pernah memasuki utusan , majalah rapi dan sebagainya.. bagai saya ini adalah pencapaian yang hebat kerana buka semua layak untuk memasukan utusan dan macam-macam lagi. oh! tak lupa,  Selain sebagai blogger, Cik tengkubutang inijuga mengusahakan sebuah kedai aksesori motorsikal berkuasa tinggi di KL.. Ini yang saya katakan Tengku Butang Miaw Seorang Blogger yang Giler Gempak..
BLOGGER PILIHAN - UTUSAN MALAYSIA - 2 OGOS 2014

KENANGAN DALAM MAJALAH RAPI 1 SEPT 2013
Kenangan dalam Majalah Rapi


 Asalamualaikum, Sempena semangat baru yang wujud dalam jiwa saya yang berkobar-kobar untuk menulis blog Gengentry semula. Saya nak tawarkan Iklan percuma di blog saya.. Dalam perancangan saya, cuma ada empat kotak iklan di sidebar akan di beri percuma kepada semua yang setia membaca blog saya... Sekarang ni saya nak tanya, Siapa nak Iklan Percuma? sila komen ye?

P/s:- Nak baca novel baca di sini http://kecikbeso.blogspot.com/
Asalamualaikum. setelah berblogwalking hari ini, tiba tiba terperasan blog cik Emas putih ni, memang menarik perhatian saya. Tuan pemilik blog Emas putih ini bernama uzu ini mempunyai pencapaian yang menarik dalam dunia blogger. Disini saya akan ceritakan ye.

Cik uzu ini pernah di temubual oleh wartawan Astro Awani.. fuh gempak sey. bukan itu sahaja. dia juga pernah di paparkan di surat khabar utusan.. Ini adalah pencapaian yang hebat dalam dunia blogger. saya sangat bangga dengan adanya seorang blogger yang aktif macam cik Uzu ini..

jika anda semua ini melawati blog Emas Putih II ni saya akan tinggalkan link di sini..


Powered by Blogger.