Siapa Nak Iklan Percuma?

 Asalamualaikum, Sempena semangat baru yang wujud dalam jiwa saya yang berkobar-kobar untuk menulis blog Gengentry semula. Saya nak tawarkan Iklan percuma di blog saya.. Dalam perancangan saya, cuma ada empat kotak iklan di sidebar akan di beri percuma kepada semua yang setia membaca blog saya... Sekarang ni saya nak tanya, Siapa nak Iklan Percuma? sila komen ye?

P/s:- Nak baca novel baca di sini http://kecikbeso.blogspot.com/

Related Posts

13 comments

  1. ambo nok bolih? hihi

    ReplyDelete
  2. ramainyeeeeeeeeeer.. saya nak 4 org je

    ReplyDelete
  3. nak jugak. cukup dah 4 orang ni -- putera zach, syira lokman, yoorin , fadzi

    heheeh

    ReplyDelete
  4. saya pun nak iklan free... tapi bagaimana nak dapat.. kalu dah lebih tu..hihih

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam wbt Tun Aidil. Saya nak gak. hihi boleh lagi ke?

    ReplyDelete
  6. kepada yang x dpt tu boleh cuba lain kali.. sy akan buat tiap-tiap bulan

    ReplyDelete
  7. Jom bertapak iklan di Web Forum saya http://www.giler-it.com/Forum-Blogger-ADS

    ReplyDelete

Powered by Blogger.