TunAidil Kerja Dengan Kad Kahwin On9

Asalamualaikum, Yeah-yeah malam tadi tunaidil sambil blog walking tiba-tiba terjumpa nak cari pekerja yang menguruskan blog/ website. Dengan sepantas kilat Tunaidil menyambar peluang itu. dalam tak semena-mena En.zul  owner blog itu terima aku sebagai pengurus blog terbabit..

Setelah di terima. Tunaidil berjalan untuk mencari template yang sesuai , nampak elegan dan cool sebagai blog bisnes.. tapi walau bagaimana pun kalau boleh nak lah pendapat rakan di dunia blogger ni..

cuba tengok perubahan blog kadkahwin on9 ini

dan apa bila di edit.

Amacam cantik x? cuma belom siap lagi la.. banyak lagi nak buat ni hehe.. btw jom komen ye..
lupa pulak.. nak isi link blog : http://kadkahwin-on9.blogspot.com/

Related Posts

8 comments

  1. Nampak lebih cantik dan kemas, especially dengan fungsi Featured Post tu. Borang tempahan pun dah cukup bagus juga. Cuma kalau boleh link dengan Maybank2u pay lagi cepat pelanggan bayar :) Hihi

    ReplyDelete
  2. nice... siap ada promosi lagi :)

    ReplyDelete
  3. kalau nak kahwen boleh la order sini

    ReplyDelete

Powered by Blogger.