[SPECIAL OCTOBER] FULL REVIEW BLOG: HAUS OF KHALIDSUXX

 REVIEW BLOG
Asalamualaikum dan salam sejahtera di ucapkan kepada semua reader dan blogger kat luar sana. Kali ini TunAidil buat satu Special review sebagai Blogger pilihan bulan oktober ini. Blog yang terpilih dalam bulan Oktober 2013 ini adalah Blog Haus of Khalidsuxx sebuah blog yang sangat gempak..

Blog Haus of Khalidsuxx adalah sebuah personal blog yang di kelolakan oleh Khalid Kyle. Blog ini di tubuhkan pada February 2012.Bermula dengan menulis artikel World Bloggers and Social Media Awards pada permulaan sehingga kini. Khalid Kyle menulis dengan gaya yang tersendiri dapat menarik pembaca untuk membaca dan komen artikel yang Owesome.

Blog ini sebenarnya antara yang terbaik dan terbaik di Malaysia, antara artikel yang menarik perhatian saya adalah Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K. wow banyak giler penyertaan. seronokkan macam tu.. cuba korang semua tengok ruangan komen wah sangat banyak.. giler kentang kan.. hehe

Setiap perilaku dan pembuatan manusia pasti tidak lenkap atau sempurnakan.. Dalam Blog ini tidak banyak kekurangan yang ada. Antara kekurangan adalah dari segi thema blog ini merah dah hitam. ia agak menggangu dari mata tunAidil. Blink-blink[!_!] pening sikit. harap tukar warna ye? hehe
dari segi lain semuanya ok..

Disini [SPECIAL OCTOBER] FULL REVIEW BLOG: HAUS OF KHALIDSUXX akan berakhir dengan Tunaidil meninggalkan sedikit info penulis dan gambar penulis blog haus of khalidsuxx ini. Dan marilah kita semua Usha-Usha blog ini.  Check it up..


khalid kyle, blogger lelaki, blogger malaysia, eurasian, blog pilihan, review blogkhalid kyle, blogger lelaki, blogger malaysia, eurasian, blog pilihan, review blog

















Sedikit Info Penulis
Nama:Khalid Kyle
Umur 22 tahun
Tarikh lahir: 19 March 1991
Jantina: Lelaki (mixed blood)
Tingal: Bandar Hilir Melaka
Kualifikasi pendidikan: Masters  by research in science & technology

Then anda boleh Follow dan Add senarai social media Khalid Kyle
Blog : http://aderakukeysah.blogspot.com/

Related Posts

11 comments

  1. muka macam artist .. mengalahkan kecantikan perempuan.. haha..

    ReplyDelete
  2. bakal singgah blog dia ! btw budak pacak singgah sini ! moh ler ke sana pulak :D

    ReplyDelete
  3. Haiii...salam kenal..
    done follow sini no.. 185
    Jom follow teman lik yea..
    Leh kunjung mengunjung selalu.. heee
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    My 2nd blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. OMG Malaysia Edward Cullen!

    ReplyDelete
  5. sape mamat ni.. mcm ponti anak remaja je muke kahkah

    ReplyDelete
  6. geram tgk bibir mungil die . jeles! rase nk gigit jepppp

    ReplyDelete
  7. die ni ade kene mngena dgn syafiq kyle ke? tp si syafiq tu gelap dan muka melayu habis yg ni cam kacuk je tp dua2 comell hihi konpius2.. link kt atas tu mostly broken -__- baru ingt nak stalk :P admin blog kasi letak link idop lahhh

    ReplyDelete
  8. die ni branak 91 ke 95 erk? x kan belasan tahun dah ade master kot?!?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.