Review Blog #75| Blog Izza Sakura

Asalamualaikum kepada semua bloggers dan reader tegar blog GengEntry ni?. Ok untuk review blog untuk bulan oktober iniTun Aidil ada buat satu review blog yang sangat tertarik menarik untuk di baca dan di sebarkan kepada semua bloggers dan readers kat luar sana yang masih tak tahu tentang blog ini.
Ingin memenangi hadiah lumayan klick banner kat bawah ni?
Blog yang di maksudkan oleh tunaidil adalah blog Izza sakura, Blog izzasakura ini dibina oleh Maya Izara dan menulis banyak artikel menarik serta membuat doodle yang menarik untuk dikongsikan kepada pembaca.. 
P/s: kepada cik maya izara.. kalau buatkan doodle untuk gengentry kan best.. hehe? 


Sedikit Info Penulis:
Nama: Maya Izara
Umur: ?? Tahun
Tinggal: Triang, Pahang, Malaysia
Facebook:https://www.facebook.com/maya.izara
Blog: http://izza-sakura.blogspot.com/
Inginkan kulit cantik dan Sihat secara semulajadi click banner

Related Posts

5 comments

  1. Terima kasih ye aidil sudi review blog sya,hhehe umur ....?

    ReplyDelete
  2. umur tu sy x tahu.. x dapt info dari fb awak pon

    ReplyDelete
  3. hehehehe...siap kene umur ek??

    ReplyDelete
  4. nak juga.... http://iznawzi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.