Masih ramai tak Faham

Salam reader`s dan Blogger`s. Tunaidil nak tanya kenapa ramai yang masih tulis kat form tu salah lagi.. Tolong lah beri infomasi dengan betul.. kalau salah,, nanti di cakap tak de kualiti.. pakai tangkap muat la apalah..

Sekarang kat email dah memcecah 300 email dalam masa beberapa jam.. semua email untuk di review blog.. please buat baik-baik.. mudah nak review.. terima kasih yang dah sertai segmen review blog terbaik.. 

Related Posts

6 comments

  1. oh kene lebih memahami dengan teliti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau macam tu kan mudah nak review kan..

      Delete
  2. hahaha... kena isi form betul2 ni :D sblm hantar kena semak balik kan :)

    ReplyDelete
  3. semua kena faham dan beri info yang tepat dan tidak spam email owner blog, kesian dia :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.