Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway

Assalamualaikum!
Hari ini Tunaidil Join satu lagi GA yang di buat oleh Cik Kenit jom semua kawan-kawan di luar sana join Cik kenit untuk menjayakan program GA yang terbail.. tempoh tamat nya sekejab je tau.. hehe.. hope menang la.. sokong me..


Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +


2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"


3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.


4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.


Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D


Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 
bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober
(5 Oktober - 5 November 2013)

Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam

Related Posts

5 comments

  1. salam.

    segmen yang sama

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html

    followers & like sudah

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ....

    terima kasih kerna sudi join GA kenit. Boleh check link anda kat http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-setahun-jagung-nukilan.html. (^_^)

    ReplyDelete
  4. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. Done follow & salam perkenalan.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. mama follow sini, dari segmen yang sama juga.... hai hai hai....hihi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.