Review Blog #003 Emas Putih

Assalamualaikum Review lagi, kali ini Geng Entry jumpe satu blog yang sangat cantik dari mata saya lah kan.. Blog kisah emas putih, semasa blogwaliking semalam,, Blog yang banyak mengajar tutorial mengenai blogger, macam mana nak masuk kan widget dan banyak lagi tutorial yang yang ada di sini..

Blog kisah emas putih ini kepunyaan gadis yang bernama Uzu yang berasal dari Sabahan.. Blog yang di review kali ni sangat cutekan.. haha.. hebat.. Gengentry nak buat doodle pon tak reti tapi Owner blog ni agak Great lah.. apa lagi jom lah terjah blog ni! dah alang2 bace jom follow..


Sedikit Info Penulis
Nama: uzu (Emas putih II)
Umur: 23 tahun
Tinggal: Sabah,Malaysia

Related Posts

2 comments

  1. Your blog so cool dear..

    fatin already blogwalking here and follow.
    my pleasure if u like to come my blog,
    http://www.fatinzaini.com/2012/12/green-leaders-academy-malaysia-glam.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.